Avtal och avtalsvillkor

Avtal och avtalsvillkor för fiberanslutning villaområden

Nedan finner du en länk till vårt avtal och avtalsvillkor gällande fiberanslutning villaområden.

Fiberavtal Fiber till Villa

 Anslutningsavgiften i villaområden är 17 700 kronor.

  • Du kan välja alternativet "Gräv själv" på egen tomtmark vilket reducerar priset med 1500 kronor. Det står er därefter fritt att välja om ni själva vill gräva på egen tomtmark eller anlita någon annan att göra det för att därigenom kunna utnyttja ROT-avdraget för det arbetet. Alternativt så väljer ni komplett installation där vi utför allt arbete fram till färdig fiberanslutning.
  • Genom att teckna avtal om fiberavslutning med oss erbjuds ni vidare möjligheten att erhålla upp till 1500 kronor i rabatt vid tecknade elavtal med vår samarbetspartner 7H Kraft.

När din fastighet anslutits till fibernätet får du tillgång till Telias öppna plattform med ett 15-tal olika tjänsteleverantörer av internet, ip-telefoni och TV. Besök gärna www.bredbandswebben.se för aktuellt utbud och pris.

Gällande ROT avdrag
Från och med den 1 januari 2016 införde Skatteverket nya regler för rotavdrag.

Skattereduktionen vid köp av rotarbete sänks från 50 till 30 procent av arbetskostnaden med ett fortsatt maximalt utrymme om 50 000 kronor oavsett köparens ålder.

Men anledning av de nya reglerna har vi på Ulricehamns Energi beslutat att inte hantera ROT då den administrativa hanteringen för oss blir för stor i förhållande till vad avdraget ger er som kunder.