Jobba hos oss!

Ulricehamn växer! Vill du vara med!

Ulricehamns Energi är ett helägt kommunalt bolag som bygger, driver och underhåller stora delar av den samhällsnyttiga infrastrukturen i kommunen. Vi verkar inom fibernät, elnät, fjärrvärme, avfall, VA samt inom entreprenader och transporter. Vi är drygt 75 anställda, vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i Ulricehamns kommun.

Vi söker nu:

Elmontör
Vi söker dig som vill arbeta med nyanläggning, ombyggnad, drift- och underhållsarbeten på vårt el- och gatubelysningsnät. Arbetet innefattar mottagningsstationer, nätstationer, kabelnät samt luftledningar

Projektör VA
Projektering och kalkylering av ledningsnätet samt delaktighet i detaljplanefrågor, tillståndsansökningar och avtalshantering.

Dokumentationstekniker
Som dokumentationstekniker på planeringsavdelningen arbetar du med el. fiber och VA. Du kommer att vara en viktig person i kontakten med kunder och myndigheter.

Beredare El- och Fibernät
Hantering av tekniska lösningar, nätberäkningar, ekonomiska kalkyler och kontakt med markägare, kunder och myndigheter.

Fibertekniker
Som fibertekniker arbetar du med nybyggnation av fibernätet i form av bl.a. svetsning, blåsning och mätning. Du är kundorienterad och har förmåga till samverkan internt såväl som externt.