Jobba hos oss!

Ulricehamn växer! Vill du vara med!

Ulricehamns Energi är ett helägt kommunalt bolag som bygger, driver och underhåller stora delar av den samhällsnyttiga infrastrukturen i kommunen. Vi verkar inom fibernät, elnät, fjärrvärme, avfall, VA samt inom entreprenader och transporter. Vi är drygt 75 anställda, vars främsta uppgift är att göra vardagen så bekväm som möjligt för alla som lever, bor och verkar i Ulricehamns kommun.

Vi söker nu

Elmontör

Arbetsbeskrivning 
Vi söker dig som vill arbeta med nyanläggning, ombyggnad, drift- och underhållsarbeten på vårt el- och gatubelysningsnät. Arbetet innefattar mottagningsstationer, nätstationer, kabelnät samt luftledningar i spänningsintervallet 0,4 – 52 kV. Tjänsten är 100 % med tillsvidareanställning och beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Tjänsten
Är du rätt person erbjuds du stimulerande arbetsuppgifter i en spännande miljö som präglas av framtidstro och utvecklingsmöjligheter. Vi förutsätter att du har elteknisk utbildning på gymnasienivå eller liknande. Tidigare erfarenhet som linjemontör (distributionselektriker) och/eller erfarenheter från underhåll och drift av elanläggningar på både hög- och lågspänning är meriterande. Är du dessutom väl förtrogen med EBR, ESA och elinstallationer är det ett plus.

B-körkort är ett krav. C-, BE- eller CE-körkort och god datorvana är meriterande. Språkkunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav.

Ansökan och frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta elnätschef Lars Hertzberg telefon 0321-53 23 00. Ditt ansökningsbrev med CV skickar du till Ulricehamns Energi, Box 123, 523 23 Ulricehamn eller via mail info@ueab.se. Vill du komma i kontakt med vår fackliga företrädare för SEKO, Tommy Berglund, vänligen kontakta kundservice. Märk ansökan ”Elmontör”. Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan!

undefined